Dompelaar kopen met voldoende vermogen

Het vermogen van de dompelaar bepaalt hoe je daar het best gebruik van kunt maken. Bekijk bijvoorbeeld de dompelaar met 1000 watt vermogen voor thuis, om een mok of beker mee te verwarmen. De 1500 watt dompelaar is beter geschikt voor grotere of meerdere mokken en pannen met water of andere vloeistoffen die je wilt verwarmen of verhitten. Voor volumes vanaf 5 liter en groter is de 2000 watt dompelaar het best geschikt. Daarmee zorg je er eenvoudig voor dat je grotere volumes kunt verwarmen of verhitten.

Tenslotte is er een speciale reisdompelaar beschikbaar, om daar ook onderweg gebruik van te kunnen maken. Voorzien van een etui en een glas, om daar de vloeistoffen in te doen en die met de dompelaar voor op reis te verwarmen.

Uiteraard hebben we de verschillende dompelaars met 1000W, 1500W of 2000W vermogen netjes op voorraad en kun je die online afrekenen met iDeal. Alle dompelaars hebben standaard 2 jaar fabrieksgarantie en zijn voorzien van een oververhittingsbeveiliging. Dat betekent dat je er veilig gebruik van kunt maken, om vloeistoffen en dranken te verwarmen of verhitten.